Lontoo, elämää sykkivä, värikäs, kansainvälinen suurkaupunki on matkailijoiden suosikki, josta matkailija löytää itselleen mieleisen majatalon varmasti. Tärkeää on kuitenkin muistaa varata suosikkihotellistaan huone ajoissa, muutoin saatat joutua tyytymään siihen, mitä satut saamaan.Taivasalle ei kukaan jää, kaupungissa on suorastaan runsauden pula majoituksesta – löytyyhän Lontoosta yli 6000 hotellia! Kaikkien kukkarolle löytyy sopiva vaihtoehto, voit valita mitä tahansa siistien hostellien ja huippuluksushotellien välillä.Kensington on alue, jolta löytyy hotelleja kaikista hintaluokista. Lontoon hinnat ovat kovat, mutta The Kensington, The Nadler ja Number Sixteen ovat Kensingtonin alueen miellyttävimpiä ja kuitenkin kohtuuhintaisia hotelleja. Kalleimmat hotellit ja samalla myös varmasti ylellisimmät hotellit löytyvät Lontoon keskeisimmiltä alueilta. Huikeahintaiset The Lanesborough, The Langham ja The Savoy ovat upeita luksushotelleja, joiden kalleimpien sviittien yhden yön hinta veisi huokeammalle maailmanympärysmatkalle.Jos etsit fiksua hotellihuonetta järkevään hintaan, tarkista löytyisikö näistä jokin sinun makuusi:

  • Bloomsburyssa sijaitseva St Giles on hyvä ja erittäin kohtuuhintainen perushotelli.
  • Bayswaterissa sijaitseva London House Hotel ei ole hinnalla pilattu, hotellin taso on hyvä ja sijaintikin erittäin miellyttävä.
  • King Crossissa sijaitsee hotelli nimeltä Ambassadors Bloomsbury. Ambassadorsin sijainti on mitä mainioin, rakennus hurmaava ja hotellin taso hyvä.
  • Eikä huono vaihtoehto ole myöskään Regent’s Parkissa sijaitseva Studios2let – erittäin hyvä hintalaatusuhde huomioiden paikan sijainnin.

Mukavaa matkaa Lontooseen!