Parhaat hotellit Ranskassa

Upeita hotelleja on Ranska pullollaan. Matkailijan kannattaa hyödyntää verkon arvosteluja ja kommentointeja omaa suosikkiaan etsiessään. Löydät alta muutaman tärpin parhaista hotelleista Ranskan suosituimmissa matkakohteissa.

Pariisissa on tuhansia hotelleja, joista valita. Suosikkihotellimme ovat yhdistelmä laatua ja järkevää hintaa. Ihastuttava ja hinnaltaan järkevä hotelli Pariisissa on Sevres Saint German, erinomainen ja perheillekin sopiva hotelli hyvällä sijainnilla. Toinen oikein mainio hotelli Pariisissa on Hotel Fabric, joka sekin on hintalaatusuhteeltaan loistava. Useimmat matkailijat ovat arvioineet nämä hotellit erinomaisiksi, eivätkä ne ole kuitenkaan kalleimmasta päästä.

Nizzaan matkatessa kannattaa hieman katsella hintatasoa ja miettiä ajankohtaa. Ehdottomasti paras keskihintainen hotelli Nizzassa on Hotel du Petit Palais. Hotellista on mahdollista saada puutarhahuone, jossa on oma terassi puutarhaan. Aivan uimarannan läheisyydessä sijaitseva hotelli Hotel de la Fontaine on keskihintainen, viehättävä, mukavan pieni ja henkilökunta on mukavaa kuin mikä.

Cannesiin matkaajan kannattaa varata huone mainiosta Hotel de Provancesta. Tämä keskihintainen ja uimarannan läheisyydessä olevan pieni hotelli on mukava ja sen sijainti on loistava. Hotel Colette on keskihintainen, hyvällä sijainnilla oleva pieni, perheillekin sopiva hotelli, jonka hintalaatusuhde on erinomainen.

Uskomattoman upeat maisemat merelle tarjoaa Marseillessa Pullman Marseille Palm Beach. Näkymät välimerelle ja upea palvelu ovat ehdottomasti hintansa väärti. Keskihintainen New Hotel Bombard on järkevä valinta ja sen siistit huoneet, ystävällinen palvelu ja mukava uima-allasalue antavat hotellille mukavan tunnelman.