Top 10 hotellit Jämsän alueella

Jämsä on suosittu matkakohde, jonne monet matkaajat niin Suomesta kuin ulkomailtakin suuntaavat. Se ei ole pelkkä kesäkohde, sillä talvella Himoksen rinteet ja ladut vetävät kävijöitä puoleensa.

Matkailijat ovat kuitenkin myös näillä seuduin sen tutun kysymyksen edessä – mitkä ovat parhaat hotellit Jämsässä ja sen ympäristössä?

  1. Villa Hiidenmäki – Mikäli etsitte majoitusta nimenomaisesti Jämsän kaupungin keskustasta tai sen tuntumasta, ei juuri Villa Hiidenmäkeä hienompaa kohdetta voi löytyä. Huonehinnat eivät ole kaikkein edullisimmat, mutta vastinetta rahoille tämä tunnelmallinen huipputason majapaikka todella tarjoaa. Intiimin tunnelman takaa se, että Villa käsittää yhteensä vain 6 huoneistoa.
  2.  Hotelli Jämsä – Hotelli Jämsä on perinteikkään tyylinen hotelli yhteensä jopa 75 huoneella. Aivan 24-tien vierellä, noin kilometrin päässä kaupungin keskustasta.
  3. Jämsän Gasthaus – Kirjaimellisesti kivenheiton päässä Jämsän rautatieasemalta sijaitseva Gasthaus tarjoaa perustason majoitusta kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä. 21 huonetta. Aamiainen kuuluu huonehintaan.
  4. Himos Hotelli – Kuten nimikin kertoo, sijaitsee tämä laadukas hotelli Himoksella. Laskettelu- ja luontolomaa etsiville mainio vaihtoehto, josta on lähimmälle rinteelle vain 600 metrin matka. Yhteensä 39 huonetta, myös isommille ryhmille. Varauksissa kannattaa olla ajoissa liikkeellä.
  5. Majatalo Morva – Luonnonkaunis ja rauhallinen sijainti, 10 kilometrin päässä Himokselta, 11 kilometrin päässä Jämsänkosken keskustasta. Itse Jämsään 21 kilometriä. Yhden, kahden ja neljän hengen huoneita eri varustelutasoilla.
  6. Mataran Puuro ja Peti – Sympaattinen bed and breakfast -periaatteella toimiva majapaikka Jämsänkoskella, Kankarisveden rannalla. Huoneiden varustelu perustasoa, rauhallinen ympäristö, rantasauna ja kokoustilat.
  7. Alpakkakartano – Kuoreveden rannalla, maalaismaisemissa majoitusta rivitalohuoneistoissa ja totta kai myös veikeitä alpakoita, mutta myös kissoja, kanoja ja kukkoja. Lapsiperheiden ehdoton suosikki näillä seuduilla!
  8. Huoneistohotelli Cosy Home – Cosy Home tarjoaa vaihtoehtoja eri puolella Jämsän seutua. Huoneistojen lisäksi myös mökkivaihtoehtoja, esimerkiksi Hallin keskustan välittömässä läheisyydessä. Niin yhden yön kuin pidemmänkin tarpeen majoittumiseen.
  9. Rantamotelli Patalahti – Tämä luonnonkauniissa maisemassa sijaitseva siisti ja moderni motelli on aivan 9-tien varrella, noin 4 kilometrin päässä Himokselta. Majoituskapasiteettia löytyy jopa 42 huonetta 2 – 4 hengelle. Sauna lämpenee asiakkaille viikonloppuisin ja sesonkiaikaan jokaisena päivänä.
  10. Lomaluhti – Maatilamatkailua kaipaaville aivan loistava valinta Jämsän Kaipolassa. Himos on 11 kilometrin päässä, Jämsän keskusta vain 5 kilometrin. Vuodepaikkoja on ympäri vuoden 13, mutta kesäaikaan lähes tuplasti. Kokkailu asiakkaiden tulee hoitaa itse, mutta tähän on hyvät tilat.